Microsoft háttérképek

Microsoft

Háttérképek

Microsoft háttérképek

Microsoft háttérképeket számítógép ingyenesen letölthető, és vedd fel a monitoron. Testreszabása képernyős számítógép ezzel az ingyenes Microsoft háttérképek PC. Képek a Microsoft és Microsoft Desktop wallpapers saját Aero Theme for Windows 7 asztali.

ingyenes Microsoft Háttérképek

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasoljuk ...

Újév dísz dinamikus háttérkép

Újév Dísz Dinamikus

Csak telepítse ezt az alkalmazást a számítógépen, amely az Újév háttérképek folyamatosan változik szerint az időintervallum választott a programot. Ekkor élvezni több szilveszteri háttérképek egyszerre.

Microsoft hátterek

Microsoft

A vállalat neve Microsoft is gyakran rövidítve MS, és birtokolja a Microsoft Windows operációs rendszer, Internet Explorer és Office csomag, egy sor irodai szoftverek böngészőt.. Képek a Microsoft a Windows asztalon. Ezek a képek úgy tervezték, minden nap nézi forró téma, és mi a felhasználók szeretnék, honlapunk frissült ma. Honlapunkon hatterkepekingyen.com megtalálja HD háttérképeket Microsoft. Aki nem szereti Microsoft Háttérképeket? Meg lehet változtatni a napi háttérkép az asztalon a témákat, hogy tetszik, szabad és mindig része Gifmania hálózat, a hálózat az ingyenes internetes oldalak. Microsoft Háttérképeket szélesvásznú vagy normál monitorok, a letöltés van kialakítva, hogy a méret a monitor, hogy mindent, amire szüksége van. Vannak minden állásfoglalások, valamint a HD. A Microsoft Corporation egy amerikai multinacionális magáncég által alapított Bill Gates és Paul Allen 1975-ben, amely elkötelezett a technológiai szektor és a számítógép, székhelye Redmond, Washington, USA. Ő a legismertebb a Windows operációs rendszerek és irodai alkalmazások, mint a Microsoft Office. Az utóbbi időben ez a nagy szoftverfejlesztő cég csatlakozott a verseny a mobil telefon a Windows Phone. Fő versenytársa az Apple cég által alapított Steve Jobs, Stephen Wozniak és Ronald Wayne. A Microsoft egyik leggazdagabb multinacionális világszerte.