Microsoft háttérképek

Microsoft

Háttérképek

Microsoft háttérképek

Microsoft háttérképeket számítógép ingyenesen letölthető, és vedd fel a monitoron. Testreszabása képernyős számítógép ezzel az ingyenes Microsoft háttérképek PC. Képek a Microsoft és Microsoft Desktop wallpapers saját Aero Theme for Windows 7 asztali.

ingyenes Microsoft Háttérképek

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasoljuk ...

Mátrix Zöld, Dinamikus háttérkép

Mátrix Zöld, Dinamikus

Ez háttérképek dinamikus, ami azt jelenti, hogy minden bizonyos ideig lesz egy másik háttérképet, nem érzed, hogy nyúljon semmihez. Ebben az esetben, akkor különböző háttérképeket a film Mátrix, elsősorban a digitális eső zöld levelek jellemző a filmek annyira. Ha ön egy rajongó, akkor kell ezt a tapéta most.

Microsoft hátterek

Microsoft

A vállalat neve Microsoft is gyakran rövidítve MS, és birtokolja a Microsoft Windows operációs rendszer, Internet Explorer és Office csomag, egy sor irodai szoftverek böngészőt.. Képek a Microsoft a Windows asztalon. Ezek a képek úgy tervezték, minden nap nézi forró téma, és mi a felhasználók szeretnék, honlapunk frissült ma. Honlapunkon hatterkepekingyen.com megtalálja HD háttérképeket Microsoft. Aki nem szereti Microsoft Háttérképeket? Meg lehet változtatni a napi háttérkép az asztalon a témákat, hogy tetszik, szabad és mindig része Gifmania hálózat, a hálózat az ingyenes internetes oldalak. Microsoft Háttérképeket szélesvásznú vagy normál monitorok, a letöltés van kialakítva, hogy a méret a monitor, hogy mindent, amire szüksége van. Vannak minden állásfoglalások, valamint a HD. A Microsoft Corporation egy amerikai multinacionális magáncég által alapított Bill Gates és Paul Allen 1975-ben, amely elkötelezett a technológiai szektor és a számítógép, székhelye Redmond, Washington, USA. Ő a legismertebb a Windows operációs rendszerek és irodai alkalmazások, mint a Microsoft Office. Az utóbbi időben ez a nagy szoftverfejlesztő cég csatlakozott a verseny a mobil telefon a Windows Phone. Fő versenytársa az Apple cég által alapított Steve Jobs, Stephen Wozniak és Ronald Wayne. A Microsoft egyik leggazdagabb multinacionális világszerte.