IBM háttérképek

IBM

Háttérképek

IBM háttérképek

IBM háttérképeket számítógép ingyenesen letölthető, és vedd fel a monitoron. Testreszabása képernyős számítógép ezzel az ingyenes IBM háttérképek PC. Képek a IBM és IBM Desktop wallpapers saját Aero Theme for Windows 7 asztali.

ingyenes IBM Háttérképek

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasoljuk ...

Tervek Coca-Cola, Dinamikus háttérkép

Tervek Coca-Cola, Dinamikus

Élvezze ezt a dinamikus háttérképet a számítógép. Ha tetszik ez az ital, vagy a logó, ez a háttérkép a körhinta a képek különböző minták a híres Coca Cola logót. Ez a logó ismert világszerte, és a legjobb szurkolók szenteli kreativitását is. Ha úgy gondolja, magát, mint egy rajongó, töltse le ezt a dinamikus tapéta, és ossza meg barátaival a közösségi portálokon!

IBM hátterek

IBM

A számítógépes cég az IBM árbevétele megközelíti a 100 millió dollárt. Az alkalmazottak száma szerint, IBMers, a világ második legnagyobb vállalata, csak meghaladta az óriás Walmart.. Képek a IBM a Windows asztalon. Ezek a képek úgy tervezték, minden nap nézi forró téma, és mi a felhasználók szeretnék, honlapunk frissült ma. Honlapunkon hatterkepekingyen.com megtalálja HD háttérképeket IBM. Aki nem szereti IBM Háttérképeket? Meg lehet változtatni a napi háttérkép az asztalon a témákat, hogy tetszik, szabad és mindig része Gifmania hálózat, a hálózat az ingyenes internetes oldalak. IBM Háttérképeket szélesvásznú vagy normál monitorok, a letöltés van kialakítva, hogy a méret a monitor, hogy mindent, amire szüksége van. Vannak minden állásfoglalások, valamint a HD. International Business Machines vagy az IBM, köznyelvben Big Blue, van olyan cég, amely gyárt és értékesít eszközöket, programokat és számítógépes szolgáltatásokat. A szervezet székhelye Armonk (USA), és megállapítják, így a június 15, 1911, de már működik 1888 óta a nagy multinacionális IBM a cég több szabadalmat az USA-ban a technológiai szektorban. Közt legfontosabb találmányok a merevlemezt, ATM-ek, mágnesszalag vagy lemezen, többek között. Ők egy nagy vállalati óriás technológiák.