Heineken háttérképek

Heineken

Háttérképek

Heineken háttérképek

Heineken háttérképeket számítógép ingyenesen letölthető, és vedd fel a monitoron. Testreszabása képernyős számítógép ezzel az ingyenes Heineken háttérképek PC. Képek a Heineken és Heineken Desktop wallpapers saját Aero Theme for Windows 7 asztali.

ingyenes Heineken Háttérképek

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasoljuk ...

Teniszpálya háttérkép

Teniszpálya

A teniszpályának szigorúan meghatározott méretei vannak. A teljes pálya hossza 26 yard (23,77 méter): egy-egy térfél 13 yard (11,89 méter) hosszú. A pálya szélessége attól függ, egyest vagy párost játszanak. Ha egyest, akkor a szélesség 9 yard (8,23 méter): ekkor a pálya két szélén található másfél yardos (1,37 méteres) folyosók nem számítanak a pályába. Ha párost játszanak, a két folyosó is érvényes: ekkor tehát a pálya szélessége 12 yard (10, 97 méter). A téglalap alakú pálya két rövidebb oldala az alapvonal. Az alapvonalak közepén található, azokra merőleges, 10 centiméter hosszú, 5 centiméter széles vonalka a középjel. A teniszezők az alapvonal mögül szerválnak. Ha a játékos jobb oldalról szervál, akkor a középjeltől jobbra és – attól függően, hogy egyéni teniszt játszik vagy párosozik – a pálya széle közé eső területen áll a szervához.

Heineken hátterek

Heineken

A Heineken márka egyik legnagyobb sörfőző a világon, a termelés több milliárd liter évente. A leginkább jellemző színe a zöld, a palackok, amely a vállalati színe a cég.. Képek a Heineken a Windows asztalon. Ezek a képek úgy tervezték, minden nap nézi forró téma, és mi a felhasználók szeretnék, honlapunk frissült ma. Honlapunkon hatterkepekingyen.com megtalálja HD háttérképeket Heineken. Aki nem szereti Heineken Háttérképeket? Meg lehet változtatni a napi háttérkép az asztalon a témákat, hogy tetszik, szabad és mindig része Gifmania hálózat, a hálózat az ingyenes internetes oldalak. Heineken Háttérképeket szélesvásznú vagy normál monitorok, a letöltés van kialakítva, hogy a méret a monitor, hogy mindent, amire szüksége van. Vannak minden állásfoglalások, valamint a HD. Heineken Pilsener egy holland sör gyártója létre 1863-ban végére a 2004-es Heineken tulajdonában lévő 130 sörfőzdék több mint 65 országban. A termelés 121.800.000 hektoliter sört évente, van rangsorolva, mint a negyedik sörgyár a világon. A Heineken sör halvány világos sör, neve a tisztaságát hangot. Előkészítése magvak, mint például a kukorica használnak hozzá testet a sört. A jellegzetes ízű erősíti az élesztőt használnak, élesztő típusú, fedezte fel Dr. H. Elion. Az alkohol-tartalma az ital 5,0%.