Carlsberg háttérképek

Carlsberg

Háttérképek

Carlsberg háttérképek

Carlsberg háttérképeket számítógép ingyenesen letölthető, és vedd fel a monitoron. Testreszabása képernyős számítógép ezzel az ingyenes Carlsberg háttérképek PC. Képek a Carlsberg és Carlsberg Desktop wallpapers saját Aero Theme for Windows 7 asztali.

ingyenes Carlsberg Háttérképek

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasoljuk ...

Dinamikus bölény háttérkép

Dinamikus Bölény

Csak telepíteni ezt az alkalmazást a számítógépen, amely az Amerikai Bölény háttérképeket folyamatosan változnak szerint az időintervallumot kiválasztani a programot. Ezután több bölény háttérképek élvezni egyszerre.

Carlsberg hátterek

Carlsberg

A Carlsberg sörgyár egy márka a sör, amely-ben alakult Dániában 1847-ben Jacob Christian Jacobsen. A neve azt jelenti: "Hill Carl" tiszteletére a dombon, ahol az első gyár volt telepítve.. Képek a Carlsberg a Windows asztalon. Ezek a képek úgy tervezték, minden nap nézi forró téma, és mi a felhasználók szeretnék, honlapunk frissült ma. Honlapunkon hatterkepekingyen.com megtalálja HD háttérképeket Carlsberg. Aki nem szereti Carlsberg Háttérképeket? Meg lehet változtatni a napi háttérkép az asztalon a témákat, hogy tetszik, szabad és mindig része Gifmania hálózat, a hálózat az ingyenes internetes oldalak. Carlsberg Háttérképeket szélesvásznú vagy normál monitorok, a letöltés van kialakítva, hogy a méret a monitor, hogy mindent, amire szüksége van. Vannak minden állásfoglalások, valamint a HD. Ez a cég Dánia egyik legnagyobb gyártó a sörök a világ minden tájáról. Ez a fő dán sört, és eladott több mint 50 országban szerte a világon. Jelenleg több mint 45.000 alkalmazottal, és ez a szám folyamatosan növekszik évente. Bár a Carlsberg cég népszerűen ismert márkájú sört, de az igazság az, hogy a cég tulajdonosa a nagyszámú különböző márkák, különösen az európai országokban. A sört palackozzák üvegpalackban funkciók zöld. Az eredeti logó vásároltak 300 DKK hogy Thorvald Bindesboll 1904.