Carlsberg háttérképek

Carlsberg

Háttérképek

Carlsberg háttérképek

Carlsberg háttérképeket számítógép ingyenesen letölthető, és vedd fel a monitoron. Testreszabása képernyős számítógép ezzel az ingyenes Carlsberg háttérképek PC. Képek a Carlsberg és Carlsberg Desktop wallpapers saját Aero Theme for Windows 7 asztali.

ingyenes Carlsberg Háttérképek

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasoljuk ...

Mátrix Zöld, Dinamikus háttérkép

Mátrix Zöld, Dinamikus

Ez háttérképek dinamikus, ami azt jelenti, hogy minden bizonyos ideig lesz egy másik háttérképet, nem érzed, hogy nyúljon semmihez. Ebben az esetben, akkor különböző háttérképeket a film Mátrix, elsősorban a digitális eső zöld levelek jellemző a filmek annyira. Ha ön egy rajongó, akkor kell ezt a tapéta most.

Carlsberg hátterek

Carlsberg

A Carlsberg sörgyár egy márka a sör, amely-ben alakult Dániában 1847-ben Jacob Christian Jacobsen. A neve azt jelenti: "Hill Carl" tiszteletére a dombon, ahol az első gyár volt telepítve.. Képek a Carlsberg a Windows asztalon. Ezek a képek úgy tervezték, minden nap nézi forró téma, és mi a felhasználók szeretnék, honlapunk frissült ma. Honlapunkon hatterkepekingyen.com megtalálja HD háttérképeket Carlsberg. Aki nem szereti Carlsberg Háttérképeket? Meg lehet változtatni a napi háttérkép az asztalon a témákat, hogy tetszik, szabad és mindig része Gifmania hálózat, a hálózat az ingyenes internetes oldalak. Carlsberg Háttérképeket szélesvásznú vagy normál monitorok, a letöltés van kialakítva, hogy a méret a monitor, hogy mindent, amire szüksége van. Vannak minden állásfoglalások, valamint a HD. Ez a cég Dánia egyik legnagyobb gyártó a sörök a világ minden tájáról. Ez a fő dán sört, és eladott több mint 50 országban szerte a világon. Jelenleg több mint 45.000 alkalmazottal, és ez a szám folyamatosan növekszik évente. Bár a Carlsberg cég népszerűen ismert márkájú sört, de az igazság az, hogy a cég tulajdonosa a nagyszámú különböző márkák, különösen az európai országokban. A sört palackozzák üvegpalackban funkciók zöld. Az eredeti logó vásároltak 300 DKK hogy Thorvald Bindesboll 1904.