Chanel háttérképek

Chanel

Háttérképek

Chanel háttérképek

Chanel háttérképeket számítógép ingyenesen letölthető, és vedd fel a monitoron. Testreszabása képernyős számítógép ezzel az ingyenes Chanel háttérképek PC. Képek a Chanel és Chanel Desktop wallpapers saját Aero Theme for Windows 7 asztali.

ingyenes Chanel Háttérképek

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasoljuk ...

Hattyúk a tóban háttérkép

hattyúk a tóban

A hattyúk (Cygnini) a madarak osztálya lúdalakúak (Anseriformes) rendjén belül a récefélék (Anatidae) családjának egyik nemzetsége. A hattyú szónak az ótörök kotan lehet az eredete. A csagatáj török nyelvben a kotan szó ma is „hattyút” jelent. A hattyút az ugor nyelvekben is hasonló szavak jelölik: hanti koden, manysi hotan. A szó a magyar „gödény” szóval is rokon, a mai török nyelvben a kotan jelentése: borzas gödény. Az ókori Görögországban a hattyú Apollón isten jelképe és szent madara volt, és több mítoszban is szerepelt. Zeusz hattyú képében csábította el Lédát, aki hattyútojásban hozta a világra a szép Helenét. Orfeusz halála után hattyúvá változott, és az égre helyezték.

Chanel hátterek

Chanel

A Chanel márka egyik legexkluzívabb a világon, és tartják a hazai világ legfejlettebb divat. Chanel szervez számos felvonulások, ahol a legújabb divat mutatja Prt - Porter és Haute Couture.. Képek a Chanel a Windows asztalon. Ezek a képek úgy tervezték, minden nap nézi forró téma, és mi a felhasználók szeretnék, honlapunk frissült ma. Honlapunkon hatterkepekingyen.com megtalálja HD háttérképeket Chanel. Aki nem szereti Chanel Háttérképeket? Meg lehet változtatni a napi háttérkép az asztalon a témákat, hogy tetszik, szabad és mindig része Gifmania hálózat, a hálózat az ingyenes internetes oldalak. Chanel Háttérképeket szélesvásznú vagy normál monitorok, a letöltés van kialakítva, hogy a méret a monitor, hogy mindent, amire szüksége van. Vannak minden állásfoglalások, valamint a HD. A nagy divatmárka Chanel fordítják elsősorban a ruházati cikkek, illatszerek és kozmetikumok. Ez egy divatház párizsi által alapított Gabrielle Chanel, úgynevezett Coco Chanel, 1910-ben, a legnépszerűbb illat Chanel No. 5 egyik leginkább áhított illatok világszerte. A márka termel couture és más néven Prt - Porter. Ebben a sorban a ékszerek megtalálható igazán egyedi darabok, tele eleganciával. Számos híresség a világ a zene és a film már kopott a ruhákat, ékszereket, mint Nicole Kidman, Brad Pitt és Scarlett Johansson.