Milka háttérképek

Milka

Háttérképek

Milka háttérképek

Milka háttérképeket számítógép ingyenesen letölthető, és vedd fel a monitoron. Testreszabása képernyős számítógép ezzel az ingyenes Milka háttérképek PC. Képek a Milka és Milka Desktop wallpapers saját Aero Theme for Windows 7 asztali.

ingyenes Milka Háttérképek

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasoljuk ...

2008 nyári olimpia kabala háttérkép

2008 Nyári Olimpia Kabala

A Fuwa öt tagból áll, hogy a szokásos öt elemből áll: Beibei, Jingjing, Huanhuan, Yingying és Nini. Mind az öt nevét az a célja, hogy nézel ki, mint egy kézenfekvő nevet a kis gyerek, de ha össze, a hang közel azonos a "pekingi huanyíng ni", amelyek a "Peking üdvözli Önt." Mind az öt számadatok is, az egyik az öt olimpiai gyűrű.

Milka hátterek

Milka

Milka csokoládé nevezik így például a tej és Kakao keveréket, ami azt jelenti, tejcsokoládé. Alapítója Philippe Suchard svájci csokoládé, aki megalapította a csokoládé Neuchtel, ami lett Suchard csokigyár.. Képek a Milka a Windows asztalon. Ezek a képek úgy tervezték, minden nap nézi forró téma, és mi a felhasználók szeretnék, honlapunk frissült ma. Honlapunkon hatterkepekingyen.com megtalálja HD háttérképeket Milka. Aki nem szereti Milka Háttérképeket? Meg lehet változtatni a napi háttérkép az asztalon a témákat, hogy tetszik, szabad és mindig része Gifmania hálózat, a hálózat az ingyenes internetes oldalak. Milka Háttérképeket szélesvásznú vagy normál monitorok, a letöltés van kialakítva, hogy a méret a monitor, hogy mindent, amire szüksége van. Vannak minden állásfoglalások, valamint a HD. Milka Svájcban született, 1901-ben Most Milka csokoládé csokoládés gyár az osztrák város Bludenz, a határ közelében, Svájcban. Már a legkorábbi nap a csokoládé Milka volt csomagolva lila papír díszített tehén azonos színű a táj az Alpok. Eredetileg termékeket csak a csokoládé tejjel (innen a neve), de jelenleg Milka van egy a termékek széles skáláját, amelyek alapján a finom csokoládé. Egyes összetevők jellemzően építeniük termékeikbe a dió, dulce de leche vagy karamell.