Bálnák háttérképek

Bálnák

Háttérképek

Bálnák háttérképek

bálnák háttérképeket számítógép ingyenesen letölthető, és vedd fel a monitoron. Testreszabása képernyős számítógép ezzel az ingyenes bálnák háttérképek PC. Képek a bálnák és bálnák Desktop wallpapers saját Aero Theme for Windows 7 asztali.

ingyenes bálnák Háttérképek

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasoljuk ...

Aum - hindu szimbólum háttérkép

Aum - hindu szimbólum

Az Aum (más néven Om, ॐ). Pranavának nevezik, és a legfontosabb hindu szimbólum – a hinduizmus emblémája. Az Aum a legfontosabb alap- vagy gyökérmantra, ezért sok mantra (recitáció), ima és rituálé elején mondják. Az OM az univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó (bija). Az „Om” a teremtés igéje, egy ősrezgés, mely eredetét tekintve öröktől való és az Abszolút Igazságot és a Legfelső Isteni Teremtőerőt képviseli. A hinduizmus szerint a „szent Om” szótag a védánta és a hindu filozófia szóban kifejezhető esszenciája.

Bálnák hátterek

Bálnák

A bálnák a legnagyobb emlősök, a család Balaenidae. A baleen bálnák azok, akiknek nincs foga, és helyette szakálluk, és használja őket, víz szűrésére, és csapda a plankton.. Képek a bálnák a Windows asztalon. Ezek a képek úgy tervezték, minden nap nézi forró téma, és mi a felhasználók szeretnék, honlapunk frissült ma. Honlapunkon hatterkepekingyen.com megtalálja HD háttérképeket bálnák. Aki nem szereti bálnák Háttérképeket? Meg lehet változtatni a napi háttérkép az asztalon a témákat, hogy tetszik, szabad és mindig része Gifmania hálózat, a hálózat az ingyenes internetes oldalak. bálnák Háttérképeket szélesvásznú vagy normál monitorok, a letöltés van kialakítva, hogy a méret a monitor, hogy mindent, amire szüksége van. Vannak minden állásfoglalások, valamint a HD. Bálna a közös neve tengeri emlősök a rendelés cetfélék. Ezek a kisebb fajok tartoznak az alosztály Fogascetek (fogazott bálna), amely magában foglalja az ámbráscet, kardszárnyú delfin, pilóta bálna, és beluga bálna. A másik alosztály cetfélék, Sziláscetek (baleen bálna), tartalmazza a kék bálna, amely a legnagyobb állat ismert, hogy valaha is létezett, a hosszúszárnyú bálna, és még sokan mások. A bálnák a legnagyobb állat az állatvilágban. Ezek a tengeri emlősök, lélegzik oxigént a tenger felszínén. Ezek azonban ellenáll a víz legfeljebb egy óra alatt, hogy szükség van a levegő újra.